Aviso Legal

Aquest avís i informació legal regula l'ús de la web www.lks-contract.com (d'ara endavant Web) que LKS EQUIP CONTRACT S.L. (d'ara endavant LKS) posa a disposició dels usuaris d'Internet.
LKS té el seu domicili social al CRTA B-510 KM 9,3. 08450 LLINARS DEL VALLES (BARCELONA); i CIF B65259384

Mitjançant la Web, LKS ofereix als Usuaris l'accés i la utilització de varis serveis i continguts relacionats amb la pròpia empresa com poden ser productes, situació, ...


Obligació de fer un ús correcte de la Web i dels Serveis

L'usuari es compromet a utilitzar la Web i els Serveis en conformitat amb la llei i el present avís legal així com la moral i les bones costums generalment acceptades i d'ordre públic.

L'usuari es compromet a utilitzar els continguts posats a disposició dels Usuaris en la web, entenen per aquests: els textos, imatges, gràfics, icones, tecnologia, software, links i els altres continguts audiovisuals o sonors, així com el disseny gràfic i el codi font (d'ara endavant Continguts), de conformitat amb la llei, i en particular, es compromet a abstenir-se de:

  1. reproduir, copiar, distribuir, transformar o modificar els Continguts, sense autorització del titular dels drets corresponents.
  2. suprimir, manipular o de qualsevol altra forma alterar el copyright i altres dades identificatives de la reserva de drets de LKS o dels seus titulars.


Disponibilitat i continuïtat

LKS no garantitza la disponibilitat i continuïtat del funcionament de la Web i dels Serveis. Quant sigui raonablement possible, LKS avisarà prèviament de les interrupcions en el funcionament de la Web i dels Serveis.


Responsable del Tractament de les seves dades

El Responsable del Tractament LKS EQUIP CONTRACT S.L., en compliment del Reglament General de Protecció de Dades UE-2016/679, del Parlament i Consell de Europa, li informa que les seves dades personals seran tractades per a la gestió administrativa, comptable, per a la prestació del servei i per informar de les novetats comercials i/o noves promocions ofertes per LKS EQUIP CONTRACT S.L., no es cediran a tercers, a excepció de obligació legal, o per el tractament comptable i fiscal, mitjançant un contracte de Prestació de Serveis entre el Responsable del Tractament i el Encarregat del Tractament, pudent exercir els seus drets de; accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació en LKS EQUIP CONTRACT S.L. con CIF B65259384, dirección en CRTA B-510 KM 9,3. 08450 LLINARS DEL VALLES (BARCELONA) - admin@lks.cat

LKS , exclou amb tota l’extensió permesa per l’ordenament jurídic qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota naturalesa que puguin ser la causa de la falta de disponibilitat o de continuïtat del funcionament de la web o dels serveis, a la defraudació de la utilitat que els usuaris haguessin pogut atribuir a la web i als serveis, a la fiabilitat del portal i dels serveis, i en concret, tot i que no de forma exclusiva, a les errades d’accés a les diferents pàgines webs.
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación, y ofrecer contenidos y publicidad de interés. Al continuar con la navegación entendemos que se acepta nuestra Política de cookies